Thema-avond 'Omgevingsstraling en ontwikkeling'

  

Dat straling slecht is voor je gezondheid, is tegenwoordig algemeen bekend. Dat er ook heel goede en intelligente oplossingen zijn, is minder bekend.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jezelf te beschermen tegen verzwakkende omgevingsstraling en wat het belang daarvan is voor je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid? Kom dan naar de thema-avond ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling’.

Je krijgt op deze avond uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen die ontwikkeld zijn door het Wholism Project. 

Bovendien krijg je de unieke mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 24 uur een volledige bescherming tegen omgevingsstraling te ervaren: thuis, op je werk, in de auto en buitenshuis, bijvoorbeeld bij het gebruik van je laptop of telefoon of bij het boodschappen doen. Je ervaart zo de gecombineerde werking van zes verschillende Neutralisatie Verbindingen.

 

 

Neutralisatie Verbindingen

 

Het Wholism Project heeft vanaf 1989 bijzondere oplossingen ontwikkeld om omgevingsstraling te neutraliseren. De Neutralisatie Verbindingen vormen de krachtige vierde generatie van deze methoden en bieden meer dan alleen neutralisatie. De omgevingsstraling wordt namelijk versterkend in plaats van verzwakkend. Hierdoor bieden Neutralisatie Verbindingen een optimale basis voor gezondheid en werken ze ontwikkeling bevorderend.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je een keuze maken uit verschillende Neutralisatie Verbindingen, zoals de Neutralisatie Verbinding huis, -bedrijf, -werk of –auto en de Neutralisatie Verbinding mobiel. Met de Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseer je voor € 60,- de straling van al je kleine mobiele apparaten. 

 

 

Informatie en aanmelding

 

Deze avond wordt gegeven door mijzelf.

Het maximum aantal deelnemers is 10.

De thema-avond gaat ook door met 1 of 2 deelnemers. De combinatieproef wordt dan vervangen door een gratis proef voor 24 uur van een Neutralisatie Verbinding naar keuze.

Wil je graag naar de thema-avond komen, meld je dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk aan via het contactformulier* op deze site of telefonisch : 072-8801045. Alvast hartelijk bedankt.

Je bijdrage is € 10,- 

 

Uiteraard kun je me ook vragen stellen over de Thema-avond en/of Neutralisatie Verbindingen via het contactformulier of bellen: 072-8801045

 

Hartelijke groet,

Immy Oly

 

* Hierbij verklaar ik dat alle gegevens die op het contactformulier worden ingevuld uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van het beantwoorden van de vragen.