Workshop Transmuteren

Bij voldoende deelnemers (minimaal 2, maximaal 10) wordt de workshop gegeven op een zaterdagochtend of -middag. Wil je graag aan de workshop deelnemen, geef je dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk op en meld daarbij ook even op welke zaterdagen je al bezet bent en of je er liever 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur of 's middags van 13.30 tot 15.30 uur voor zou willen komen. Alvast hartelijk bedankt. 

 

Transmuteren is het basisinstrument van de nieuwe tijd om problemen en blokkades op te lossen.
Het is een prachtige manier om pijn, angsten, emoties en woede die je in jezelf tegenkomt, te veranderen.

Transmuteren is eenvoudig toe te passen en werkt verbluffend snel. Het geeft je heel veel ruimte en licht in je leven.
In deze workshop leer je dit bijzondere instrument begrijpen en hanteren.
Lees
hier meer informatie over de inhoud van deze workshop.

 

Transmutatiegave

 

Tijdens de workshop leer je transmuteren met behulp van de Transmutatiegave van het Wholism Project. 

 

Hoe werkt het?

 

Alle dingen die je niet verwerkt hebt, staan als het ware in het donker. Door deze onverwerkte gevoelens te transmuteren, worden ze op een unieke manier in het licht gezet, waardoor ze oplossen.

 

Wat moet je ervoor doen?

 

Het is heel eenvoudig toe te passen. Wanneer je bijvoorbeeld angst voelt, dan hoef je alleen te vragen om een transmutatie van deze angst. De kracht en schoonheid van het instrument zit in de eenvoud.

 

Programma

 

Je krijgt uitleg over de achtergronden en mogelijkheden van de nieuwe energie, de kosmische dag energie, en we gaan dieper in op wat transmuteren nu eigenlijk is. We gaan het transmuteren natuurlijk ook uitgebreid oefenen.

Je leert een fantastische manier om je onverwerkte verleden op te lossen. Een manier waar je altijd toegang tot hebt en waarmee je ook je naasten kunt helpen.

 

Voor iedereen


Iedereen kan deelnemen aan de Workshop Transmuteren.


De workshopbijdrage is € 40,-

 

Degenen die een behandeling, Geleide behandeling,Transmutatie Channeling, de Vitalisatie Verbinding of de Kracht Verbinding van het  Wholism Project ontvangen hebben, hebben daarmee automatisch de Transmutatiegave ontvangen.

Heb je de Transmutatiegave nog niet ontvangen en je wilt graag deelnemen aan de workshop, neem dan even contact met me op.

Graag ontvang ik van alle deelnemers een recente foto waar je gezicht duidelijk op te zien is.

 

 

 

Je kunt je opgeven via het contactformulier.